- Przywitanie - Podmuch Starosty
- Przystawka - Kieszonka ze schabu z musem czosnkowym w szampańskiej galarecie
- Kolacja - Polędwiczka wieprzowa sous – vide, w zielonej kruszące, z piure ziemniaczano – pomidorowym, groszkiem zielonym i łezką sosu buraczanego
ZIMNY BUFET
- Pieczyste mięsiwa z zimnymi dipami
- Tatar wołowy podany jak dawniej
- Tymbaliki drobiowe i wieprzowe
- Drobiowe galantyny
- Udziec z dzika
- Rozbef na ostro w pieprzu zielonym
- Wieprzowa noga w towarzystwie wybornych wędlin (pasztety, baleron, kiełbasy, kabanosy, szynka domowa)
- Smalczyk z kiszonymi ogórkami
- Galeria ryb, śledzie
- Pieczone polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim
- Jaja faszerowane na sosie tatarskim
- Deska serów
- Sałatki – różne, sosy na zimno
BUFET SŁODKOŚCI
- Wspaniałe wyroby cukierni „Szelców”
- Sałatka owocowa, owoce
- Żur z boczkiem i kiełbasą
- Kociołek z “Połoniny”- gulasz z baraniny
- Pierogi opiekane na maśle
- Flaki wołowe po chłopsku
- Pieczone prosię podane z małymi gołąbkami z kaszą i grzybami
-
Tarta z boczkiem, porem, serem i jajami
-
Barszcz czerwony z rożkiem nadziewany szpinakiem i borowikami
- Coca – cola , Fanta, Sprite ,woda mineralna gazowana i nie gazowana ,soki, kawa,
- herbata w ilości nielimitowanej
- 1 butelka wódki 0,5 l dla dwóch osób
- 1 butelka wina musującego dla czterech – sześciu osób
Zaproszenia do odbioru w Restauracji “Szelców” w godz. 12.00 – 21.00
Kontakt: Restauracja “SZELCÓW” Telefon: 0-13 469-60-80 kom: 0-665-488-688